Skript heeft uw scripties nodig

Als je voldoet aan de onderstaande voorwaarden, kom jij in aanmerking voor de Skriptieprijs 2016, die bestaat uit €100, publicatie in Skript en een jaarabonnement op ons tijdschrift.

Voorwaarden:

  • De bachelorscriptie is geschreven voor Geschiedenis of Europese Studies aan één van de Nederlandse universiteiten.
  • De scriptie is Nederlands- of Engelstalig.
  • De scriptie is beoordeeld met een 7,5 of hoger.
  • De scriptie moet vóór dinsdag 1 november zijn ingezonden.

Kan jij deze voorwaarden allemaal afvinken? Stuur dan je scriptie (bij voorkeur als Word-document) op naar skript-fgw@uva.nl voor dinsdag 1 november!

In december maakt de redactie van Skript de top drie bekend. Deze drie auteurs mogen hun scriptie omvormen tot een artikel voor in het Skriptieprijsnummer (Skript 39.1, april 2017). In dat geval neemt een redactielid van Skript contact met je op en word je geholpen met het herschrijven. Onze redactieraad, bestaande uit dr. L.A. Dirven, dr. A. Nobel, prof. dr. K. Goudriaan, dr. M.C. ’t Hart, prof. dr. J.C. Kennedy, dhr. P.P. de Baar en dhr. T. Verlaan, zal vervolgens uit deze shortlist de winnaar van de Skriptieprijs 2016 kiezen.

De redactie en de redactieraad zullen bij de beoordeling letten op het analytisch niveau en de theoretische onderbouwing van de scripties. Daarnaast zal er worden gekeken naar de mate waarin er primair onderzoek is verricht en of er een toegankelijke schrijfstijl is gehanteerd.

We zien je scriptie graag in onze inbox verschijnen!


Facebook

Redactie

Responsive image

Hier was het nieuws

Responsive image

Laatste editie

Responsive image