Skript is op zoek naar nieuwe redacteurs!

Als redacteur bij Skript houd je je bezig met alle aspecten die bij het publiceren van een historisch tijdschrift komen kijken: werven en beoordelen van kopij, auteurs helpen bij het schrijven van hun artikel, kritische recensies schrijven en interviews afnemen bij bekende historici uit binnen- en buitenland. Het hele redactieproces – van het redigeren tot de verzending – heeft de redactie  zelf in handen. Daarmee is het redacteurschap bij Skript ideaal voor studenten die zich ook buiten de college-uren graag met geschiedenis willen bezighouden. Ervaring is geen vereiste!

De redactie van Skript bestaat doorgaans uit acht studenten. Naast de algemene taken zoals die hierboven zijn omschreven, heeft elke redacteur een specifieke taak. Momenteel zijn we opzoek naar iemand die zich wil ontfermen over de administratie en een deel van de opmaak van het tijdschrift. Gemiddeld is een Skript-redacteur ongeveer vier à vijf uur per week kwijt aan het maken van het tijdschrift en het redacteurschap is dus prima te combineren met je studie en een eventuele bijbaan. Onze voorkeur gaat uit naar een tweede- of derdejaars bachelorstudent, omdat we een redacteur graag één à twee jaar aan ons binden.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je cv en een voorbeeld van geschreven werk naar info@skript-ht.nl en wie weet word je bij een volgende sollicitatieronde uitgenodigd! 


Laatste editie

Responsive image

Facebook

Redactie

Responsive image

Hier was het nieuws

Responsive image