Skriptieprijs 2019!

Het is weer tijd voor de Skriptieprijs! 

Altijd al je scriptie willen publiceren en daarmee prijzen willen verdienen? Dan is dit je kans! Voor de elfde keer organiseert Skript de Skriptieprijs, speciaal voor de beste bachelorscriptie van Nederland met een historische insteek.

Als je voldoet aan de onderstaande voorwaarden, kom jij in aanmerking voor de Skriptieprijs 2018, die bestaat uit €100, publicatie in Skript en een jaarabonnement op ons tijdschrift.

Voorwaarden:

  • De bachelorscriptie is geschreven voor Geschiedenis of een aanverwante studie aan één van de Nederlandse universiteiten.
  • De scriptie is Nederlands- of Engelstalig.
  • De scriptie is beoordeeld met een 7,5 of hoger.
  • De scriptie moet vóór maandag 4 november zijn ingezonden

Kan jij deze voorwaarden allemaal afvinken? Stuur dan je scriptie (bij voorkeur als Word of pdf-document) op naar skript-fgw@uva.nl voor maandag 4 november!

In december maakt de redactie van Skript de top drie bekend. Deze drie auteurs mogen hun scriptie omvormen tot een artikel voor in het Skriptieprijsnummer (Skript 41.1, april 2019). In dat geval neemt een redactielid van Skript contact met je op en word je geholpen met het herschrijven. Onze redactieraad, bestaande uit dr. K. Beerden, drs. M. den Hertog, dr. D.W.A.G. van den Heuvel, dr. M. Leeman, dr. A. Nobel, dr. J. Oddens, dr. E.J. de la Porte, zal vervolgens uit deze shortlist de winnaar van de Skriptieprijs 2018 kiezen.

De redactie en de redactieraad zullen bij de beoordeling letten op het analytisch niveau en de theoretische onderbouwing van de scripties. Daarnaast zal er worden gekeken naar de mate waarin er primair onderzoek is verricht en of er een toegankelijke schrijfstijl is gehanteerd.


Laatste editie

Responsive image

Facebook

Redactie

Responsive image

Hier was het nieuws

Responsive image